Om Westeast

WE LOVE HOMES AND WE LOVE YOUR HOME!

WestEast är en mindre mäklarbyrå med lång erfarenhet och stort engagemang. Vårt mål är att varje bostadsförsäljning ska nå marknadens absolut högsta pris och lägger därför stor omsorg på alla detaljer under hela försäljningen. Vi utgår från det unika i alla hem. Vi älskar att sälja. Vi vet att valet av bostad ska kännas i hjärtat.

Jag startade WestEast för att jag är övertygad om att jag som mäklare kan göra skillnad. Både för säljare, köpare och spekulanter.

Jannica Westling Grundare/VD WestEast

WestEast – WE love homes öppnade dörrarna hösten 2015. Ni hittar oss i vår fina butikslokal mitt i kulturkvarteren invid Mariatorget, på Hornsgatan 29c. VD och Grundare Jannica Westling, startade WestEast efter 10 år som mäklare varav de senaste fem åren på Eklund Stockholm New York. År 2013 blev Jannica omskriven som Sveriges bäst säljande kvinnliga mäklare och har genom åren omsatt bostäder för över 2 miljarder kronor. WestEast förmedlar bostadsrätter i Stockholms innerstad och villor i Stockholms närförorter. Förutom bostadsrätter och villor vi även erfarenhet från försäljningar av flertalet av Stockholms mest omskrivna nyproduktioner.

Varmt välkomna att kontakta oss när ni ska sälja, köpa eller har frågor om bostadsmarknaden och vad er bostad är värd.

LET'S BE SOCIAL

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM